Merih Demiral: ‘Dybala ve Ronaldo Çok Mütevazı İnsanlar’

Serie A devi Juventus’ta oynayan Merih Demiral, FourFourTwo'nun sorularını cevapladı.

17.04.2020-13:58 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-13:56) Merih Demiral: ‘Dybala ve Ronaldo Çok Mütevazı İnsanlar’

Çin'in Wuhan şehrinden çıkıp bütün dünyaya yayılan yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınının en fazla etkilediği ülkelerden olan İtalya'da futbol karyerine devam eden Merih Demiral, salgın zamanlarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Demiral, ''İstemeden de olsa herkesin alışkanlıkları değişti. Bunun yanında insanlar da bireysel olarak daha bilinçli olmaya başladılar. Ben çok karamsar değilim; çünkü insanlık geçmişte de bu tarz zorlukların üstesinden gelmeyi başardı ve bence yine başaracaktır. Ayrıca evde kalmak zorunda kaldığımız bu süreçte kendimizi geliştirebilmemiz için oluşan çok büyük bir zaman var. '' şeklinde konuştu.

‘RONALDO'NUN VARLIĞI SİZİ BİR ÜST BOYUTA TAŞIYOR’

Cristiano Ronaldo ve Dybala ile dostluklarıyla sosyal medyada sürekli gündeme gelen Merih Demiral, iki futbolcuyla alakalı da konuştu.

Ronaldo ve Dybala'nın çok mütevazı olduklarını ifade eden 22 yaşındaki milli futbolcu konuşmalarına şu şekilde devam etti: ''İkisi de çok iyi ve çok mütevazı insanlar. Ronaldo kaybetmeyi sevmeyen, kaybetmenin ya da kazanmanın düzgün bir insan olmaktan daha önemli olmadığını bilen biri. Saha dışında da inanılmaz pozitif ve esprili bir insan. Varlığı sizi bir üst boyuta taşıyor.''

'DYBALA'YA, 'ARJANTİN'İN EN İYİSİ SENSİN' DİYORUM’

Takım arkadaşı Dybala ile de çok yakın arkadaş oldukları bilinen Demiral, Arjantinli yıldıza zaman zaman şaka yaptığını aktardı.

Demiral, ''Dybala takıma katıldığım günden beri bana çok yakın davranıyor. Çok iyi bir ilişkimiz var. Sık sık şakalaşıyoruz ve hatta arada ona 'Arjantin’in en iyisi sensin,' diye takılıyorum.'' şeklinde konuşmasını sonlandırdı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal