Mendy’den 9 Karşılaşmada 2 Kupa Zaferi!

İngiltere Premier Lig’de Manchester City takımında forma giyen Fransız yıldız Benjamin Mendy kırılması güç bir rekora imza attı.

16.07.2018-16:54 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-16:52) Mendy’den 9 Karşılaşmada 2 Kupa Zaferi!

Manchester City’de forma giyen Fransız oyuncu Benjamin Mendy, bu yıl forma giydiği toplam 9 karşılaşmada Dünya Kupası’nı ve İngiltere Premier Lig şampiyonluğuna ulaştı.  

Manchester City’nin geçtiğimiz sezon başında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco’dan kadrosuna kattığı Benjamin Mendy, forma giydiği 9 karşılaşmada Dünya Kupası’nı ve Premier Lig şampiyonluğunu kazandı.

Manchester City formasıyla Premier Lig’de 7 ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 1 karşılaşmaya çıkan Fransız sol bek bu karşılaşmalarda 1 asist kaydetti. Manchester ekibi, sezonu Premier Lig şampiyonu olarak bitirirken, Mendy de şampiyon kadroda yer alan isimler arasındaydı. Fransız oyuncu aynı zamanda Rusya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda ise Fransa Milli Takımı'nın kadrosunda bulunuyordu. Mendy, sadece Danimarka ile oynanan maçta 40 dakika oyunda kalarak Dünya Kupası Şampiyonu olan Fransa ile kupaya uzanmış oldu.

23 yaşındaki Benjamin Mendy’nin kulübü Manchester City ile 2023 yılına dek kontratı bulunuyor. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal