Menajeri Resmen Açıkladı! 'G.Saray İstesin 500 Bin Euro'ya Transfer Gerçekleşir'

Şu sıralar adı sık sık Galatasaray'la anılan Gerson Rodrigues'in kiralama bedelinin 500 bin euro olduğu ortaya çıktı.

25.06.2020-12:11 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-13:03) Menajeri Resmen Açıkladı! 'G.Saray İstesin 500 Bin Euro'ya Transfer Gerçekleşir'

Ocak ayında Dinamo Kiev’den kiralık olarak transfer edilen ve Ankaragücü’nde 9 maçta 4 gol 1 asistlik performansıyla dikkat çeken Gerson Rodrigues hakkında Galatasaray iddiaları sarı kırmızılı taraftarların dikkatini çekmişti.

KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİK

Ankaragücü’nün Ukrayna kulübünden 500 bin euro’ya kadrosuna kattığı Portekiz asıllıl Lüksemburglu hücum oyuncusunun sanıldığı gibi Galatasaray’dan herhangi bir teklif almadığı ortaya çıkarken, 25 yaşındaki futbolcunun menajeri Ahmed Noma’nın ‘Dinamo Kiev’le 4 yıllık sözleşmemiz var, Süper Lig’den şimdiye kadar hiçbir takımla görüşmedik’ ifadeleri dikkat çekti.

GERSON GİDİP KENDİ KONUŞUR

Yetenekli ismin şu anda Ankaragücü’nün ligde kalması için elinden geldiğini yaptığını söyleyen Noma henüz kimseyle iletişime geçmediklerini belirtirken, Gerson’un Türkiye’yi çok sevdiği, resmi teklif gelmesi halinde Dinamo Kiev’le kendisinin görüşme yapıp Galatasaray’a imza atabileceğini ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal