Menajeri Açıkladı! Bale Madrid’den Ayrılıyor Mu?

Real Madrid’in Galli yıldızı Gareth Bale’in menajeri, oyuncusunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

21.06.2018-15:06 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-15:02) Menajeri Açıkladı! Bale Madrid’den Ayrılıyor Mu?
İspanyol devi Real Madrid’de istediği süreleri alamaması nedeniyle mutsuz olduğu belirtilen Gareth Bale’in menajeri yıldız oyuncunun geleceği hakkında konuştu.

“DÜNYANIN EN İYİ 3-4 FUTBOLCUSUNDAN BİRİ…”

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan menajer Jonathan Barnett, "Gareth daha süre almak istiyor ve bu durum onun açısından çok önemli. Dünyanın en iyi 3-4 futbolcusundan biri mutlaka sahada olmalı. Bu, para ile ilgili bir durum değil" şeklinde konuştu.

“HEDEFİ BALLON D’OR”

Gareth Bale'in kendisine çok önemli bir hedef koyduğunu belirten Barnett, "Bale sahada olmalı çünkü Ballon d'Or kazanmak istiyor ve bunu başarabileceğinin farkında... Şampiyonlar Ligi finalinde attığı golle ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu hatırlattı" ifadelerini kullandı.

Galli yıldızın Real Madrid'den ayrılma olasılığını yorumlayan Barnett, "Gareth, İspanya'daki hayatından memnun. Üç çocuğu var ve orada çok mutlular fakat neler olacağını görmeliyiz. Kendisinin tek isteği sahada olmak." değerlendirmesinde bulundu.

Geride kalan sezonda Real Madrid forması ile 26 karşılaşmaya çıkan Galli yıldız, 16 kez ağları havalandırdı ve 3 de asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal