Melo: ‘VAR Olsaydı Yarı Finaldeydik’

Kariyerinde unutamadığı en önemli karşılaşmanın, İstanbul’daki Real Madrid rövanşı olduğunu belirten Felipe Melo, “Real Madrid’i 3-2 yendiğimiz maçı unutamıyorum. İki geçersiz gol attılar. VAR olsaydı, Şampiyonlar Ligi’nde yarı finaldeydik” dedi.

18.04.2020-09:55 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-09:52) Melo: ‘VAR Olsaydı Yarı Finaldeydik’

Kişisel Instagram hesabından canlı yayın açan ve taraftarın sorularını cevaplayan Galatasaray’ın eski yıldızı Felipe Melo, “Türkiye’de rakibinin sahasında kupa kazanan tek takım Galatasaray. Bunu da ben başardım, tarihe geçtim. Galatasaray, Türkiye’nin en büyük kulübü” şeklinde konuştu. “Juventus mu, Galatasaray mı” sorusuna, “Tabii ki Galatasaray... Galatasaray benim kalbimde. Geri dönmeyi de çok isterim” yanıtını veren Melo, asla unutamadığı karşılaşma olarak, 2013’teki Real Madrid rövanşını söyledi ve şöyle devam etti: “Real Madrid’i 3-2 yendiğimiz maçı unutamıyorum. İki tane geçersiz gol attılar. O zaman VAR olsaydı, biz Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselirdik.”

‘OĞLUM SÜREKLİ ÇAY İÇİYOR’

Avrupa’da edindiği yemek kültüründen de bahseden Melo, “İtalya’da yemek yapma yeteneğimi pek geliştiremedim. Her gün şarap içiyordum, başka bir şey yoktu. Türkiye’nin en iyi şeyi çay. Çayı çok seviyorum, her gün çay içiyorum. Oğlum Türkiye’de doğdu ve uyumadan önce sürekli çay içiyor” ifadesini kullandı. Seneler önce Dünya Kupası’nı almayı çok istediğini vurgulayan Brezilyalı yıldız, dünyanın en iyi futbolcusu olarak da Messi’yi gösterdi ve “Messi inanılmaz. En iyisi o” değerlendirmesinde bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal