Melih Mahmutoğlu: 'Hedefimiz Şampiyonluklar Kazanmak'

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı kaptanı Melih Mahmutoğlu, kulübün yeni hocası Kokoskov ile birlikte çalıştıkları için şanslı olduklarını belirtti.

14.08.2020-16:22 - (Son Güncelleme: 14.08.2020-16:19) Melih Mahmutoğlu: 'Hedefimiz Şampiyonluklar Kazanmak'

Gelecek sezon çalışmalarını Topuk Yaylası'nda devam ettiren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı kaptanı Melih Mahmutoğlu, FBTV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Tesisin, İstanbul'a yakın olmasının önemli bir etmen olduğunu belirten Mahmutoğlu, yıllardır bu kamplar için yurt dışına çıkıldığını, kendilerine böyle bir olanak verildiği için çok şanslı olduklarını aktardı.

'KEYİFLİ BİR ORTAMIMIZ VAR'

Mahmutoğlu, gelecek sezon çalışmalarını, böyle bir tesiste yapmanın önemli olduğunu ve en son karşılaşmaya 15 Mart’ta çıktıklarını belirterek, 'Şu an önümüzde sezona hazırlanacak vaktimiz de var. Yeni hocamız ve yeni oyuncularımız var. Heyecanlıyız. Şu an gayet güzel. Çok keyifli bir ortamımız var.' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Beko'nun koçu Igor Kokoskov'un oyun anlayışı ile ilgili de düşüncelerinden bahseden Mahmutoğlu, şunları kaydetti:

'KOKOSKOV İLE ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN ŞANSLIYIZ'

'Obradovic ile arasında tabii ki farklılıklar var. Bu da gayet doğal. Hocamız da bunun bilincinde. Bizim hangi taktiklerle oynadığımızı zaten biliyor ama onun basketbol görüşü, oynatışı daha farklı olabilir. Bu da doğaldır. Biz de onunla beraber güzel bir hava yakaladık. Gerçekten çok sıcakkanlı.

Basketbolu ve çalışmayı çok seven bir hoca. Kendisini de kanıtlamış. NBA'de çalışmış, Slovenya milli takımıyla da şampiyonluk yaşamış kariyerli bir hoca. Kokoskov ile çalıştığımız için şanslıyız. Bu sene de yeni bir oluşumla hedeflerimiz her zamanki gibi yine şampiyonluklar kazanmak.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal