Meksikalı Taraftarlar Bu Hareketiyle Dünya Kupası’na Damga Vurdu!

Rusya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2018 Dünya Kupası heyecanı tüm hızıyla devam ederken, Rusya'dan ilginç haberler ve renkli görüntüler gelmeye devam ediyor...

23.06.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 23.06.2018-11:24)
2018 FIFA Dünya Kupası başladığı günden beri birbirinden ilginç ve renkli görüntülere sahne oluyor.

Rusya’da gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda F Grubu’nda Almanya, İsveç ve Güney Kore ile aynı grupta mücadele eden ve ilk karşılaşmasında turnuvanın favorilerinden Almanya’yı 1-0 yenerek büyük bir başarıya imza atan Meksika’da taraftarlar birbirinden renkli görüntüler oluşturuyor…

Dünya Kupası’nda yer alan Meksika Milli Takımı’nı Rusya’da desteklemeyi çok isteyen ancak eşinin buna izin vermemesi nedeniyle ülkesinde kalan bir Meksika taraftarı için arkadaşları ilginç bir yol buldu.

Meksikalı taraftarlar eşinden izin koparamayan arkadaşları için özel bir maket yaptırdı. Rusya sokaklarında arkadaşları için yaptırdıkları bu maketle dolaşan Meksikalı taraftarlar herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Gittikleri her yere arkadaşlarının da maketini götüren taraftarlar ilginç görüntülerin oluşturdu.

Gezdikleri yerlerde her anlarını kaydeden taraftarlar kısa sürede sosyal medyada da gündem olmayı başardı. Taraftarların paylaştıkları resimler ve videolar kısa zamanda paylaşım ve etkileşim rekoru kırdı.

Öte yandan Dünya Kupası F Grubu’nda mücadele eden Meksika’nın grupta 3 puanı bulunurken, ikinci karşılaşmasında bugün saat 18.00’de Güney Kore ile karşılaşacak. Meksika, mücadeleden galip ayrılması durumunda büyük ölçüde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal