Meksikalı Boksör Saul Alvarez Tarihe Geçti!

Meksikalı profesyonel boksör Saul Alvarez, İngiltere merkezli internet yayın platformu DAZN ile 365 milyon dolarlık yayın hakkı anlaşması imzaladı.

18.10.2018-12:25 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-12:23) Meksikalı Boksör Saul Alvarez Tarihe Geçti!

İngiltere’de faaliyetini sürdüren internet yayın platformu DAZN, Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) orta sıklet şampiyonu Saul Alvarez ile 11 karşılaşmayı içeren 5 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Kontratın detaylarıyla ilgili verilmezken, ekonomi dergisi Forbes ve İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin de aralarında bulunduğu pek çok basın kuruluşu, anlaşmanın 365 milyon dolar karşılığında gerçekleştiğini ifade etti.

"Canelo" lakaplı Meksikalı boksör Alvarez böylece 2014 yılında Amerikan Beyzbol Ligi (MLB) ekiplerinden Miami Marlins ile kontratını 325 milyon dolar karşılığında 6 sene uzatan Giancarlo Stanton'ı geçerek spor tarihinin en pahalı anlaşmasını imzaladı.

Kariyeri boyunca 50 galibiyet, 1 mağlubiyet, 2 beraberliği olan Alvarez, anlaşma çerçevesindeki ilk maçında, WBA süper orta sıklet şampiyonu İngiliz Rocky Fielding ile karşı karşıya gelecek.

WBA süper orta sıklet unvan karşılaşması, 15 Aralık'ta ABD'nin New York şehrindeki Madison Square Garden'da gerçekleşecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal