Mehmet Zeki Çelik Fransa’da Haftanın 11’inde!

Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) ilk haftanın 11'i seçilirken, bu sezon İstanbulspor’dan Lille'e transfer olan milli oyuncu Mehmet Zeki Çelik de en iyi 11 arasında yer aldı.

13.08.2018-14:21 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-14:20) Mehmet Zeki Çelik Fransa’da Haftanın 11’inde!

Fransız spor dergisi France Football, Ligue 1'de ilk hafta karşılaşmalarının ardından haftanın en iyi 11'ine giren futbolcuları duyurdu.

Lille'in, Fransa Ligue 1’in ilk haftasında sahasında ağırladığı Rennes'i 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada gösterdiği başarılı performansla ön plana çıkan Mehmet Zeki, listeye girmeyi başardı.

Lille'in bu yaz Spor Toto 1. Lig ekibi İstanbulspor'dan kadrosuna kattığı Mehmet Zeki Çelik, Fransız takımıyla 5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Sağ bek mevkisinde forma giyen 21 yaşındaki futbolcunun, 1981-1983 yılları arasında oynayan Engin Verel'den sonra Lille forması giyecek 2. Türk futbolcu olacağı belirtilmişti.

Bursaspor altyapısından yetişen genç futbolcu, 2016 yazında İstanbulspor'un yolunu tuttu. Başarılı oyuncu, Spor Toto 1. Lig'de sergilediği performansla A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından aday kadroya çağrıldı. Mehmet Zeki, Türkiye'nin Rusya ile geçen ay oynadığı hazırlık karşılaşmasında da forma giydi.

France Football'un belirlediği Fransa Ligue 1’de haftanın 11'i şu şekilde:
Kaleci: Benjamin Lecomte (Montpellier)
Defans: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Luiz Gustavo (Olympique Marsilya), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), Ferland Mendy (Olympique Lyon)

Orta Saha: Sada Thioub (Nimes), Ibrahima Sissoko (Strasbourg), Dimitri Payet (Olympique Marsilya), Rony Lopes (Monaco)

Forvet: Lois Diony (Saint-Etienne), Naim Sliti (Dijon)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal