Mehmet Sepil: '1-2 Takviye daha Planlıyoruz'

Süper Lig'de ilk 2 haftada 4 puan alan Göztepe'nin başkanı Mehmet Sepil, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade etti. Sepil, transfer planlarıyla alakalı 'En azından 1-2 tane daha takviye yapacağız.' dedi.

23.09.2020-10:33 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-10:31) Mehmet Sepil: '1-2 Takviye daha Planlıyoruz'

Süper Lig'de ilk 2 haftada 4 puan alan Göztepe'de başkan Mehmet Sepil, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

Sepil, basın mensuplarına verdiği demeçte, liglerin ilk haftalarının zor olduğunu vurguladı.

Kadroyu gençleştirerek önemli bir yapılanmaya gittiklerini aktaran Sepil, açıklamasına şöyle devam etti:

"Bu yapılanmaya gerekirse devre arasında da devam edeceğiz. Yaş ortalamasını oldukça düşürüyoruz. Türk oyuncular daha çok rol alıyor. Türk-yabancı bizim için fark etmez ama Türk oyuncularımız özellikle geçen sene sonunda iyi bir çıkış yakalamıştı. Dolayısıyla hoca onlarla devam ediyor. Çok zor bir yıl olacak, pandemi yılı, seyircisiz futbol olacak en azından bir müddet. İyi bir başlangıç yaptık diyebiliriz ama önemlisi bundan sonrası."

'1-2 TAKVİYE DAHA PLANLIYORUZ'

Sepil, transfer çalışmalarını sürdürdüğünü kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

"1-2 takviye daha planlıyoruz. Biz hangi pozisyonlara oyuncu aradığımızı baştan söylemiştik. En azından 1-2 tane daha takviye yapacağız. Ondan sonra bakacağız, giden oyuncu olabiliyor. Bu sene zor bir sene, bu seneyi başarıyla atlatmak çok önemli. Hocaya güveniyoruz, oyuncularımıza güveniyoruz. Umarım iyi bir sezon geçiririz. Bütün takımlar için zor bir süreç olacak."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal