Mehmet Özdilek Transfer Açıklaması!

Yukatel Denizlispor'un teknik adamı Mehmet Özdilek, transfer hamleleri konusunda açıklamalarda bulundu.

22.01.2020-13:44 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-14:14) Mehmet Özdilek Transfer Açıklaması!
Süper Lig takımlarından Yukatel Denizlispor'un teknik hocası Mehmet Özdilek, ekibe en az 3 futbolcunun alınmasını beklediğini aktardı.

Özdilek, şu sözleri söyledi:

"Devre arası itibarıyla takıma çok fazla oyuncuyu katamadık. Çok az zaman kalmasına rağmen oyuncu kadromuzu genişletmemiz lazım. En az 2-3 oyuncuyu kadromuza katmamız gerekir. Genç oyuncularla bu maça çıkıp tolere etmek istiyoruz. Trabzon maçını sağlıklı geçirip pazar günü oynayacağımız maça odaklanacağız. Bugün itibarıyla belli olacak 1 ya da 2 oyuncumuzun bünyemize katılmasıyla kadromuzun biraz daha genişleyeceğine inanıyoruz. Hafta sonuna kadar stoperde oynayan birini de bünyemize katmayı düşünüyoruz."

"Transferde geç kaldık"

"Transfer konusunda çok geç kaldığımızı yönetime söylüyorum. Devre arası transferler çok zordur ve kampa katılması çok kıymetlidir. Biz maalesef bunu yapamadık. Devre arasında kampa girmeyen oyuncunun adaptasyonu, takımı ve arkadaşlarını tanıması 3-4 haftayı buluyor. Bu şekilde gelen transferlerden bu haftalarda faydalanamıyorsunuz. Çok az süre kalmasına rağmen transfer konusunda yoğun mesai harcanıyor. İlk devre bitmeden bizim eksiklerimiz belliydi. Mevcut oyuncu profiline biraz daha değer katma ve yukarı çekme adına bunu yapamadık ilk yarı arasında."

Transferinin sonrasında oynadığı Galatasaray karşılaşmasında ilk golünü atan Muhammet Özkal ise Denizli'ye transfer olduğu için mutlu olduğunu vurgulayarak, "İki haftalık süreçte takıma iyi adapte olduğumu düşünüyorum. Mustafa ağabey sakatlandıktan sonra sahaya girip topla buluştuktan sonra golü atmak çok güzeldi. Bu sene için oynayabildiğim kadar oynayacağım ve sonrasında Avrupa'ya gitmek istiyorum." diye konuştu. Transferinin ardından çıktığı Galatasaray maçında ilk golünü atan Muhammet Özkal ise Denizli'ye geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "İki haftalık süreçte takıma iyi adapte olduğumu düşünüyorum. Mustafa ağabey sakatlandıktan sonra sahaya girip topla buluştuktan sonra golü atmak çok güzeldi. Bu sene için oynayabildiğim kadar oynayacağım ve sonrasında Avrupa'ya gitmek istiyorum." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal