Mehmet Özdilek: Kazanabilirdik Ancak Kaybetmemek De Önemli Oldu

Denizlispor, Süper Lig’in 21. Haftasında deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

10.02.2020-16:23 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-16:20) Mehmet Özdilek: Kazanabilirdik Ancak Kaybetmemek De Önemli Oldu

Denizlispor, Süper Lig’in 21. Haftasında deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

En son galibiyetini Süper Lig’in 15'inci haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 2-1 kazanarak alan yeşil-siyahlılar, sonrasında Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray ve Antalyaspor'a kaybetti, Ankaragücü, Göztepe ve Konyaspor ile berabere kaldı. Haftayı 24 puan ile kapatan Ege temsilcisi orta sıralardaki yerini bozmadı.

Teknik direktör Mehmet Özdilek ise iki karşılaşmadır iyi bir oyun ortaya koyduklarını ancak 3 puanı alamadıklarını ifade etti. Konyaspor’a karşı deplasmanda oyunun üstün tarafı olduklarını söyleyen başarılı teknik adam, "Deplasmanda alınan bir puanın lig ortamında çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Rakibin konumunu, pozisyonunu düşünürsek her iki takım açısından da önemli bir müsabakaydı. Kazanabilirdik ancak kaybetmemek de önemli oldu" ifadelerinde bulundu.

Konyaspor karşılaşmasında çok net iki pozisyonu değerlendiremediklerini anlatan Mehmet Özdilek, "Rakibimiz ilk devrede hiç pozisyonu yoktu. Oyunun zaman zaman çok daralacağını düşünüyorduk. Buna hızlı hücumlarla karşılık vermeye çalıştık. Bunda ilk yarı çok başarılıydık. İkinci yarı itibarıyla çıkışlarda tercihlerimiz çok sağlıklı değildi, pozisyon verdik. Geçen hafta beraberlik, bu hafta deplasmanda beraberlik. Ümit ederim ki önümüzdeki hafta kazanıp önümüze güvenli bakmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal