Mehmet Demirkol: 'Sevilla, Abdullah Avcı'yı İstemişti'

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, bir programda spor gündemine yönelik ciddi açıklamalar yaptı.

12.02.2020-10:59 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-10:48) Mehmet Demirkol: 'Sevilla, Abdullah Avcı'yı İstemişti'
Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, bir programda spor gündemine yönelik ciddi açıklamalar yaptı. İşte Mehmet Demirkol'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"MHK'NİN AÇIKLAMA YAPMASI GEREK"

"MHK'nin, Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçındaki kararlarla ilgili açıklama yapması lazım. Biz, kurallar konusunda da bilgisiziz. Bir şey oluyor, ne olduğunu 24 saat sonra öğreniyoruz. Öğrenmemiz ve gri alanları daraltmamız lazım. Lütfen rica ediyorum, şu kuralları öğrenelim. Teknik direktörler bile kuralları bilmiyor."

"JAILSON'A VERİYORSAN PEKTEMEK'E DE VER"
"Ümit Öztürk'ün, Jailson'un pozisyonuna penaltı kararı vermesindeki tek kıstas, elinin açıklığı. Ancak el açıklığı, tek başına kıstas değildir. Mustafa Pektemek'in pozisyonunda da hiçbir kriter penaltıya uymuyor ancak diğer pozisyona el açık diye penaltı veriyorsan, buna da penaltı vermek zorundasın."

"DEPREM SONRASI MAÇ OLMAZ"
"Benim bu konudaki fikrim sabit, depremden sonra 1 hafta maç oynanmaz. Yas biter, insanlar mümkün olduğunca normal hayata döndükten sonra futbol oynanır."

"GOLLERİ KENDİSİ YİYOR"
"Fenerbahçe, yediği gollerin çoğunu kendisi yiyor. Rakip atmıyor."

"SERGEN YALÇIN KENDİNİ RAHAT HİSSEDİYOR"
"Bir oyuncunun teknik direktöre dönüşmesi bambaşka bir iştir. Sergen Yalçın, teknik direktörlükte kendisini rahat hissediyor, onu görüyorsun. Maçlardan sonra söyledikleri ve Lucescu hakkındaki düşünceleri çok olumlu."

"ZAMANI GELMİŞTİ"
"Beşiktaş'ın Sergen Yalçın'dan başka bir çıkış yolu yoktu. Sergen hocanın da zamanı gelmişti."

"SEVILLA, AVCI İLE İLGİLENMİŞTİ"
"Abdullah Avcı, kurucu bir teknik direktör, takımı kendisi yapıyor. Milli Takım bunun için uygun bir yer midir? Emin değilim. Hocanın kurucu bir iş yapması lazım. Geçen sene Sevilla, Abdullah Avcı'yla ciddi anlamda ilgilendi. Ekonomisi derli toplu ve kadrosunu istediği gibi kurabileceği bir Avrupa kulübünde hoca başarılı olabilir."

"HANİ MARIANO GİDİYORDU?"
"Hani Mariano gidiyordu? Tekrara girecek ama; Lemina, Seri ve Emre üçgeni kurulduğu anda iş tamamen değişti Galatasaray'da."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal