Mehmet Büyükekşi: Fenerbahçe Karşısında Kazanmak İstiyoruz

Gaziantep Spor Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

18.01.2020-15:52 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-15:48) Mehmet Büyükekşi: Fenerbahçe Karşısında Kazanmak İstiyoruz

Gaziantep Spor Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Büyükeşi, Fenerbahçe karşısında en iyi futbolumuzu sergileyeceğiz dedi.

Büyükekşi’nin açıklamaları ise şu şekilde;

ki maçtan da iyi sonuçla ayrıldık. Bu da yeni dönem öncesi umut verdi. Maçlardaki eksiklerimizin üzerine çalışmalar yaptık. Ümit ediyorum ikinci yarı, ilk yarıdan daha iyi bir Gaziantep FK olacak.
Fenerbahçe takımının büyüklüğünü biliyoruz. Ama biz de ligde adından söz ettiren bir kulübüz. Eksiklerimizi de giderme noktasında iyi işler yaptık. Fenerbahçe maçı öncesinde Gaziantep’te güzel bir hava oluşmuş durumda. Taraftarımızın maça yoğun ilgi göstereceğini biliyoruz. Taraftar desteğiyle Fenerbahçe maçından iyi bir sonuç almak istiyoruz. İlk yarının sonunda yakaladığımız çıkışı, Fenerbahçe maçında da sürdürebilmek için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız.

Ara transferde takıma katılacak isimler konusunda çok hassas davranıyoruz. Çünkü gelecek isimler hem takıma katkı sağlamalı, hem de takımın uyumunu bozmamalı. O yüzden sürekli olarak teknik heyetimizle koordineli çalışmalara devam ediyoruz. Bazı isimler imza aşamasına geldi. Bazı isimlerle de görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zamanda takıma katılımlar sağlanacak. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Biz kulübümüzün daha iyi yerlere gelebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal