Mehmet Akif Üstündağ: 'Önceliğimiz Sporcu Sağlığı!'

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, spor bakanı ile yaptıkları video konferansta bütün konuları ele aldıklarını söyledi.

03.04.2020-08:58 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-08:51) Mehmet Akif Üstündağ: 'Önceliğimiz Sporcu Sağlığı!'
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, federasyon başkanları ile gerçekleştirdiği online görüşmede, liglere ne olacağından sporcu sağlığı ile alaklı alınması gereken önlemlere, takımların bu süre zarfında yaşayacağı maddi problemlerden, halk sağlığına kadar birçok konu hakkında ikaz ve tavsiyelerde bulundu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruda şu sözleri söyledi: 

''Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, THF Başkanı Bilal Eyuboğlu,Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ile geçekleştirdiğimiz video konferansta alınması gereken tedbirleri, yaşanabilecek finansal sorunları ve halk sağlığı konularını ele aldık. Bu sezon ve gelecek sezonla ilgili ise uluslararası organizasyonlar ile kordineli olacağımızı ancak önceliğimizin kendi sporcularımızın sağlığı olacağı konusunda karar aldık''
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal