Medipol Başakşehir Zirveye Yerleşti!

Fanatik Gazetesi spor yazarı ve yorumcusu Erman Özgür’de bu karşılaşmayı Bugünkü yazısında kaleme aldı.

25.02.2020-09:42 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-09:39) Medipol Başakşehir Zirveye Yerleşti!

Süper Lig’in 23. Hafta karşılaşmasında Medipol Başakşehir deplasmanda Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ederek zirveye yerleşti. Fanatik Gazetesi spor yazarı ve yorumcusu Erman Özgür’de bu karşılaşmayı Bugünkü yazısında kaleme aldı.

Maça ağır zeminde Lizbon yorgunluğu ve Crivelli’nin yokluğu ile başladı Başakşehir. Oyunun ve topun hakimi oldukları ilk yarıda pozisyon sayısında da üstündüler. Visca, Aleksic ve İrfan Can’la müsait pozisyonları kaçırdılar. Başakşehir’e karşı çabuk ataklarla gitme çabası, Skoda ile çok net bir fırsat yakalamasına rağmen Rizespor ilk yarıdan gol çıkaramadı. Başakşehir ilk yarıda aradığı golü Umar Aminu’nun, Demba Ba’ya müdahalesi sonrasında Visca’nın kullandığı penaltı ile buldu. Turuncu-Lacivertliler soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti.

İkinci yarı Rizespor gol için daha açık oyunu tercih edince yine bol pozisyon vardı. Futbolun en bilinen kuralı işledi. Atamayana atarlar. Başakşehir 4-5 pozisyonu kaçırdığı dönemde, Caiçara’nın hatasını değerlendiren Umar Aminu eşitliği sağladı. Maçın son anlarında Okan Buruk maçın en kritik işini yaptı. Martin Skrtel’i santrfora attı. Bu da forvet oyuncularının yapamadığı işi Skrtel’in yapmasıyla maçı kazandıran hamle oldu. Başakşehir kaçırdığı goller yüzünden çok zorlandığı maçı kazanmayı başarırken hem lider oldu hem de Lizbon maçı yorgunluğuna rağmen çok kritik bir virajı dönmeyi başardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal