Mecnun Otyakmaz: Ben Bir Kulüp Başkanıyım Eğitim Almak İstiyorum

Sivasspor'un sahasından kazandıkları Göztepe maçı sonrası Başkan Otyakmaz karşılaşmayı ve son zamanlarda gündemde olan VAR kayıtları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

30.12.2019-15:15 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-15:56) Mecnun Otyakmaz: Ben Bir Kulüp Başkanıyım Eğitim Almak İstiyorum

Lider Sivasspor Süper Lig’in 17. Haftasında Göztepe’yi 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından Başkan Mecnun Otyakmaz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası kazandıkları Göztepe maçını değerlendiren Başkan Otyakmaz’ın açıklamaları,“Zor bir

karşılaşmaydı gerçekten. Özellikle teknik direktör değişikliği ile Göztepe iyi bir takım oldu. Zaten takip ediyorduk, geçen hafta da Galatasaray'ı yendiler. İlhan hocanın gerçekten takıma dokunduğu belli olmuş. Tamer hoca zaten iyi takım hazırladı, güçlü sonuna kadar mücadele eden bir takım. İlhan hoca ile de gerçekten fark oluşturdular. Bugün bizi zorladılar. İyi bir karşılaşmaydı bizim için. Zor oldu ama maçtan önce 1-0 olsun bizim olsun diyorduk. Allah sesimizi duydu sanki. 1-0 oldu ve bizim oldu. Daha önceki yıllarda da olduğu gibi 37 puanla tekrar üçüncü kez ilk yarıyı lider bitiriyoruz” şeklinde konuştu.

Son zamanlarda hakem hataları yüzünden kulüp başkanlarının VAR kayıtları açıklanması ile ilgili soruya Başkan Mecnun Otyakmaz,

“Bunun protokolü açıklandı. Eğitim amaçlı biz bunun açıklamasını yaparız diyoruz. Ben de bir kulüp başkanıyım ve eğitim almak istiyorum. Bazı pozisyonlarda beni eğitirlerse çok memnun olacağım” ifadelerinde bulundu.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal