Mbaye Diagne: 'Ben Kudretliyim'

Club Brugge'daki kiralık kontratı sona ererek Galatasaray'a geri dönen Senegalli forvet Mbaye Diagne, ''Galatasaray beni istemezse, stilime göre bir kulüp bulurum'' açıklamasında bulundu.

23.05.2020-12:37 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-12:35) Mbaye Diagne: 'Ben Kudretliyim'

Galatasaray'ın, 10 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Kasımpaşa'dan kadroya kattığı Mbaye Diagne, sarı- kırmızılılarda gösterdiği performans ile beklenenin veremezken, disiplinsiz hareketleriyle de gözden çıkarılmıştı.

Sarı- kırmızıların Club Brugge'a kiralık olarak yolladığı Senegalli golcünün, orada da dikiş tutturamadı. Belçika kulübünde kadro dışı kalma cezası alan ve kontratı bittiği için sarı- kırmızılılara geri dönen Diagne, The Guardian'a açıklamalar yaptı.

'KENDİME KULÜP BULURUM'

Ligin bitmesiyle beraber sarı- kırmızılı takıma geri gelen fakat geleceği kesinlik kazanmayan Senegalli yıldız, olayla alakalı olarak şu açıklamaları yaptı:

''Galatasaray için oynamaktan ötürü mutlu olurum. Ancak, beni kadroda görmek isteyip istemeyeceklerini bilmiyorum. Henüz Galatasaray'dan kimseyle konuşmadım. Bazı insanlar, Galatasaray'ın çok maaş alan oyuncuları göndermesi gerektiğini söylüyor. Kimi kastettiklerini bilmiyorum. Galatasaray'ın beni satmaya ihtiyacı varsa, kendi stilime uygun bir kulübü hemen bulurum.''

'BEN KUDRETLİYİM'

Diğer taraftan futbol tarzıyla alakalı da açıklamalarda bulunan Diagne, ''Ben kudretli ve kuvvetli biriyim. Top saklarım, topsuz oyunu iyi oynarım, hava toplarında iyiyim ve yakaladığım pozisyonu atarım. Tüm bildiklerim bunlar. Galatasaray'da veya başka bir yerde... Tekrar oynamaya başladığım zaman arka arkaya goller atacağımı göreceksiniz.'' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal