Mbappe: 'Liverpool'un Yaptığı İnanılmaz!'

Fransa Ligue 1 takımlarından PSG'de kariyerine devam eden yıldız futbolcu Kylian Mbappe, BBC Sport'a verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.

21.01.2020-16:26 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-16:28) Mbappe: 'Liverpool'un Yaptığı İnanılmaz!'
Kylian Mbappe'nin açıklamlarından öne çıkanlar şöyle:


'Liverpool İnanılmaz'

"Liverpool'un şu anda yaptığı şey inanılmaz. Makina gibi bir takımlar, bu sezon 1 maç bile kaybetmediler. İzlediğinizde her şey çok kolay gibi geliyor ama aslında öyle değil. Gerçekten odaklanmış durumdalar. 3 günde 1 maç yapıyorlar ve sürekli kazanmaya devam ediyorlar."

'Harika bir menajerleri var'

"Şu anda problem herkesin onları izlemesi ve onlara karşı ne yapacağını düşünmesi. Şimdi herkese tekrardan ne kadar güçlü olduklarını göstermenin zamanı ama onlar çok iyi bir takım ve harika bir menajerleri var."

'Real Madrid transferi'

"Herkes Real Madrid transferi ile ilgili konuşuyor. Gençken ben de bu konuyla alakalı bir açıklama yapmıştım ama artık bir profesyonelim ve bunu konuşmanın zamanı şimdi değil. Ocak ayındayız yani sezonun en çok para harcanan aylarından biri bu konuyla alakalı bir şey dersem herkes bunu konuşmaya başlayacak ve bu da PSG için iyi olmayacak."

'Kesinlikle olarak buradayım'

"Ben PSG'nin futbolcusuyum ve kesinlikle olarak buradayım. Bu sezon kupalar kazanmak için kulübüme yardımcı olmak istiyorum yani geleceğimi konuşmak için doğru bir zaman değil."

'Şu anda ise bir süperstarım'

"PSG'nin bana kariyerimde çok yardımcı olduğunu düşünüyorum buraya geldiğimde sadece 18 yaşındaydım Evet çok yetenekliyim ama bir süperstar da değildim. Şu anda ise bir süperstarım. Bunu için PSG'ye ve Fransa milli takımına teşekkür ederim."

'Olimpiyat oyunlarını kazanmak istiyorum'

"Hedeflerim arasında bu sene PSG ile Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak var. Fransa'yla da Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyat oyunlarını kazanmak istiyorum. Şu an için bunları yapmak çok zor gözüküyor ama bu rüyayı da gerçeğe dönüştüreceğim."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal