Mbappe: 'Liverpool İyi Bir Hocaya Sahip'

Real Madrid ile Liverpool'un transfer etmek istediği PSG'nin genç yıldızı Kylian Mbappe, çok konuşulacak açıklamalar yaparken, Liverpool ve hocası Jürgen Klopp ile ilgili övgü dolu cümleler kullandı.

27.05.2020-14:11 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-14:09) Mbappe: 'Liverpool İyi Bir Hocaya Sahip'

PSG'de top koşturan ve bu sezon transferinde en fazla konuşulacak futbolculardan biri olması düşünülen Kylian Mbappe'yi Real Madrid ile Liverpool'un izlediği biliniyor. 21 yaşındaki Fransız oyuncunun paylaştığı açıklamalar da transferin yönünü değiştirebilecek nitelikte.

İngiliz Daily Mirror'a açıklamalarda bulunan genç yetenek, Liverpool'u 'kazanma makinesi' olarak nitelendirdi ve konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bu sezon Liverpool, Premier Lig'de harikalar yarattı. Bunu sağlamak hiç kolay değilken, onlar bunu kolaymış gibi gösterdiler. Kazanmayı bir gelenek haline getirdiler."

Mbappe, Liverpool'un başarılı grafiğini överken, Alman teknik adam Jürgen Klopp'u da unutmadı ve onunla alakalı olarak, "Acımasız bir takım olabilmek için çok çalıştıkları ortada ve bunu sağlayan bir teknik adama sahipler." şeklinde konuştu.

Bu açıklamaların sonrasında yıldız oyuncunun transferinde Liverpool bir adım önde değerlendirmeleri de yapılmaya başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal