Mbappe: 'Finalde Lyon Gelsin'

Fransa'nın köklü kulüplerinden PSG'de top koşturan Mbappe, Şampiyonlar Ligi finalinde rakiplerinin Lyon gelmesini umduklarını ifade etti. Mbappe final karşılaşmasına hazır olduğunu da cümlelerine ekledi.

19.08.2020-14:21 - (Son Güncelleme: 19.08.2020-14:18) Mbappe: 'Finalde Lyon Gelsin'

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) kulüplerinden Paris Saint-Germain'de (PSG) top koşturan Fransız yıldız Kylian Mbappe, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Olympique Lyon ile mücadele etmeyi tercih edeceğini belirtti.

'HARİKA BİR TAKIMIMIZ VAR'

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fransız yıldız, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Leipzig'i 3-0 geçtikleri mücadelede iyi bir takım oyunu sergilediklerini ve şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını kaydederek, 'Fransa'nın 2018'de Dünya Kupası'nı kazandığı zamanlarla aynı titreşimi, şu anda da yaşıyorum. Çünkü harika bir takımımız var ve herkes buradaki önemini biliyor. Bu nedenle sahadaki görevini iyi yerine getiriyor.' ifadelerini kullandı.

Başarılarının sırrının arkadaşlık olduğunu dile getiren 21 yaşındaki oyuncu, 'Takım arkadaşlarımla saha dışında da çok fazla zaman geçiriyoruz. Bu çok önemli çünkü kupalar bu dostluk sayesinde gelir. Bu sayede sahada takım arkadaşınız için daha fazla fedakarlık yapar ve efor sarf edersiniz.' dedi.

'FİNALE HAZIRIM'

Saint Etienne ile 24 Temmuz'da yaptıkları Fransa Kupası finalinde sakatlandığını hatırlatan Kylian Mbappe, 'O sakatlığın ardından Şampiyonlar Ligi benim için bitti diye düşündüm. Ama ertesi sabah uyandığımda oynayamasam bile bu turnuva boyunca arkadaşlarımın yanında kalarak onlara moral vermeye devam etme kararı aldım. Sadece maç eksiğim var ama finale hazırım.' şeklinde konuştu.

Finaldeki rakiplerine dair düşüncelerini de paylaşan genç oyuncu, 'Tercihim, Fransa ekibi olduğu için Olympique Lyon ile finalde karşılaşmak. Ama Bayern Münih olursa da sorun değil.' diye belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal