Mayweather: 'On Yılın Atleti Benim, LeBron Değil'

Ünlü boksör Floyd Mayweather, Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James yerine kendisinin 10 Yılın Atleti ödülünü almasının gerektiğini söyledi.

18.02.2020-11:19 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-11:13) Mayweather: 'On Yılın Atleti Benim, LeBron Değil'
Ünlü boksör Floyd Mayweather, Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James yerine kendisinin 10 Yılın Atleti ödülünü almasının gerektiğini söyledi.

LeBron, Associated Press'in 10 Senenin Erkek Atleti olarak gösterilmişti. Mayweather'ın hala kendisinin esgeçilmesi halini kafasından atamadığı görüldü.

James, bu ödüle New England Patriots quarterback'i Tom Brady, Jamaikalı koşucu Usain Bolt ve futbol yıldız Lionel Messi üstünden ulaşmıştı. Floyd Mayweather, bu ödül için görmezden gelindiğini ifade etti:

"LeBron James'i çok seviyorum, ancak On Yılın Atleti hakkında konuştuğumuzda, o benim. Benim. Şüphesiz böyle. 1996'dan 2020'ye kadar diyorum ve hiç böyle bir ödül kazanmadım. Forbes listesinin tepesindeyim ve kendimin patronuyum."

"ARKAMDA MİLYAR DOLARLIK ŞİRKETLER YOK"

Mayweather, dev marka sponsorlarının eksikliğinin, hedefine zarar vermiş olabileceğini de söyledi:

"Arkamda Gatorade yok, Sprite yok, Nike yok. Fark etmelisiniz ki, bunlar milyar dolarlık şirketler. Ve biz bunları 'yerleştirme' olarak adlandırmayı seviyoruz. Öyleyse, ödeme yapıyorlarsa, yeterince ödeme yaparsanız istediğinizi alırsınız. Ama dürüstçe gidersek, On Yılın Atleti benim. Aslında son yirmi yılın."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal