Maxi Lopez Eski Eşi Wanda Nara'ya Ateş Püskürdü!

Maxi Lopez, eski eşi Wanda Nara'ya coronavirüs salgın sırasında çocuklarını İtalya'ya götürdüğü için sert tepki gösterdi.

30.03.2020-17:21 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-17:18) Maxi Lopez Eski Eşi Wanda Nara'ya Ateş Püskürdü!

İtalya Serie B ekiplerinden Crotone'de kariyerini sürdüren Maxi Lopez, kendisinden boşandıktan sonra yakın arkadaşı Mauro Icardi ile beraber olan eski eşi Wanda Nara'ya çocuklarının hayatını tehlikeye soktuğu gerekçesiyle isyan etti.

Maxi Lopez; eski eşine, çocuklarını Paris'ten Avrupa’nın coronavirüsünden en çok etkilenen ülkesi konumunda olan İtalya'ya götürdüğü için instagramdan yaptığı paylaşımla adeta ateş püskürdü.

35 yaşındaki Arjantinli futbolcu, "Kimsenin dışarı çıkmamasının istediği bir dönemde çocuklarımızı bir ülkeden diğerine yolculuğa maruz bırakarak küresel bir salgına yönelik karantinayı hangi düşünceyle deldiğinizi merak ediyorum. Seyahat edip salgının merkez üssü Lombardiya'ya geliyorsunuz" dedi.

Maxi Lopez, "Dünyadaki en kutsal şeyin çocuklarımızın sağlığı olması gereken bu anlarda kafanızda ne var? Bilinçsizliğinizden dolayı öfkeliyim. Kendinizi düşünmüyorsanız onları düşünün çünkü sen 5 çocuğun annesisin ama bunun farkında değil gibisin" şeklinde paylaşım yaptı.

Wanda Nara, Instagram üzerinden Como Gölü'ndeki evlerinden 5 çocuğuyla bir fotoğraf paylaşmıştı. Bu çocukların 3'ü eski eşi Maxi Lopez'dendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal