Max Kruse Transferinde Tazminat Detayı!

Fenerbahçe'den salgın zamanındaki alacaklarını alamadığı gerekçesiyle giden Max Kruse ile ilgili çok önemli bir gerçek aktarıldı. Alman medyası, Kruse’nin başka bir takıma gitmesi durumunda sarı lacivertlilere tazminat ödeyebileceğini iddia etti.

29.07.2020-12:06 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-12:02) Max Kruse Transferinde Tazminat Detayı!

Koronavirüs salgını dönemindeki alacaklarının verilmemesi sebebiyle Fenerbahçe'deki kontratını tek taraflı olarak sonlandıran Max Kruse, bir süredir eski kulübü Werder Bremen ve Union Berlin'in gündeminde yer alıyordu. Alman medyası ise 32 yaşındaki Alman futbolcunun sarı lacivertliler ile davalık olması sebebiyle kendisine takım bulmasının çok zor olduğunu belirtti.

FENERBAHÇE TAZMİNAT ALABİLİR

Almanya’nın en ünlü gazetelerinden Bild'e açıklamalarda bulunan spor hukukçusu Horst Kletke, 'Şayet Kruse başka bir kulübe gider ancak sözleşme feshi geçersiz sayılırsa ortaya çok büyük bir problem çıkacak. Zira aynı anda iki kulübün sözleşmeli futbolcusu olacak ki bu durumda Fenerbahçe tazminat almaya hak kazanacak.' şeklinde konuştu.

Kruse'nin böyle bir durumla karşılaşmayacağını ve FIFA'daki davasını kazanacağını düşünen Kletke, 'En az 30 gün boyunca ödeme alamamış bir futbolcu kulübe ihtarname çekebilir. Bu durumda FIFA kurallarına göre kulübe 10 günlük bir mühlet tanınır. Ödeme yine yapılmazsa oyuncunun fesih hakkı doğar. Böylece oyuncu, serbest kalır ve kendisine takım arayabilir.' ifadelerini kullandı.

BONSERVİSSİZ GELMİŞTİ

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sene bonservis ücreti vermeden transfer ettiği tecrübeli futbolcu, Sarı Kanarya'da oynadığı 23 karşılaşmada takımına 7 gol ve 8 asistlik katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal