Max Kruse Sözleşmesini Feshetti!

Fenerbahçe sezon başında bedavaya kadrosuna kattığı Max Kruse ile yollarını ayırdı. Fenerbahçe'deki krizin çıkış noktalarını ilk olarak haber365.com.tr yazmıştı.

18.06.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-18:01) Max Kruse Sözleşmesini Feshetti!

Fenerbahçe Kulübü, sezon başında kadrosuna kattığı Alman yıldız Max Kruse'nin sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp, Max Kruse'nin tek taraflı olarak sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

MAX KRUSE GÖRÜŞMELERİ CEVAPSIZ BIRAKMIŞTIR

"Futbol A Takımımızın oyuncularından Max Kruse, Kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini bildirmiştir.

Kulübümüzün futbolcuya pandemi süreci öncesine ait hiçbir borcu bulunmamaktadır. Pandemi sürecine denk gelen ödemeler konusunda ise kendisi ile FIFA ve TFF sirkülerleri ışığında yapılan görüşmeleri cevapsız bırakmıştır.

Bu bağlamda gerçekleştirmiş olduğu fesih, nezdimizde haksız ve mesnetsizdir.

Konu spor yargısına taşınacak olup, Kulübümüz menfaatleri için her türlü girişimde bulunulacaktır.

Camiamız ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında evinde Trabzonspor'a 3-1 kaybeden Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Tahir Karapınar'ın teknik direktör olarak göreve getirilmesine rağmen takımın Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel tarafından yönetilmesi futbolcuları rahatsız ederken, özellikle Volkan'ın takım arkadaşlarıyla iletişiminin son derece kötü olması ayrılıkların adeta habercisi oldu.

HABER365 DUYURMUŞTU!

Fenerbahçe'nin içinde bulunğu kaos ortamından kurtulmak isteyen Max Kruse sözleşmesini tek taraflı feshederken Haber365'in dün yayınladığı,"Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in hareketlerinden dolayı futbolcular huzursuz, sarı lacivertli ekipte kopmalar olacak" Özel Haberi böylece doğrulanmış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal