Max Kruse: 'Mayıs Ayı Olabilir'

Zirve yarışında geride kalan Fenerbahçe'de top koşturan Alman oyuncu Max Kruse, Instagram canlı yayınında flaş bir konuşma yaptı.

23.04.2020-10:23 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-10:16) Max Kruse: 'Mayıs Ayı Olabilir'
Süper Lig'in devam etmesiyle alakalı olarak verilecek kararda sağlığın öncelik olması gerektiğini vurgulayan Alman yıldız, zirve yarışıyla alakalı olarak da flaş açıklamalarda bulundu.

Coronavirüs karantinasında sosyal medyayı aktif kullanan oyunculardan olan Kruse, Instagram'da 3 Fenerbahçeli seyirciliyle sohbet etti..

İşte Max Kruse'un açıklamaları:

"SAĞLIKLIYIM, HER ŞEY YOLUNDA"

"Corona virüsüne yakalandığım yönündeki haberler doğru değildi, böyle bir şey yok. Sağlıklıyım. Sadece sakatlığımın tedavisi vardı ve şu an her şey yolunda, çalışmalarımı yapıyorum"

"SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ"

"Sağlık bana göre hayattaki en önemli konu. Her şeyden önemli. Benim karar yetkim yok ama bana göre sezon şu an durdurulmalı. Oyunculara belki bir izin verilmeli."

"SEZON AYARLAMASI NASIL OLACAK?.."

"Çünkü sezon ayarlaması nasıl olacak; haziran mı, temmuz mu ya da ağustos mu bilemiyorum. Nasıl oynanacak? Yaz aylarında nasıl bir tatil programı olacak futbolcular ve takımlar için?"

"SAĞLIK BAZ ALINMALI"

"Mayıs ayının ilk haftası gibi bir karar alınır diye düşünüyorum ama emin değilim. Yetkililer kararları alacak. Ancak sağlık baz alınarak verilecek kararlar daha önemli."

"KİMSENİN HOŞUNA GİTMİYOR..."

"Bana göre seyircisiz maçlar kimsenin hoşuna gitmiyor. Sanki hazırlık maçı oynuyormuşsun gibi. Ama şu da var mesela maçlar başladı diyelim..."

"MAÇLARDA SOSYAL MESAFE KALMAYABİLİR"

"Taraftarlar, 5-6 arkadaş aynı evde toplanacak, aynı odada yan yana maç seyredecek, aynı şey. Şu an sosyal mesafe çok önemli ama maçlar başlayınca bu sosyal mesafe kalmayabilir."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal