Max Kruse Fenerbahçe’den Gidiyor mu?

Coronavirüs zamanlarında İstanbul’dan soğuyan Fenerbahçe’nin Alman yıldızı, Bundesliga’ya göz kırpmaya devam ediyor. “Burada işler karışık” diyen 32’lik futbolcu eski kulübüyle temas halinde.

20.05.2020-14:00 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-13:52) Max Kruse Fenerbahçe’den Gidiyor mu?

Fenerbahçe’nin Alman futbolcusu Max Kruse her geçen zaman sarı- lacivertli takımdan uzaklaşıyor. Karantina sürecinin ilk zamanlarında ülkesini ve ailesini çok özlediğini belirten Kruse’nin memleket özlemi gittikçe artıyor. Yapılan haberlere göre; Her yeni konuşmasında Alman kulüplerine göz kırpan deneyimli futbolcunun bedeni Fenerbahçe’de olsa da aklı Bundesliga’da dolanıyor. Kruse, bir Alman televizyonuna yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’deki haliyle alakalı soruya, "Coronavirüs sebebiyle karışık" yanıtını verdi. Kruse, kariyerini ülkesinde devam ettirmek istediğini "Yeniden Almanya’da oynamak istiyorum” itirafıyla bulundu.

AKLI BREMEN’DE KALDI

Kulüpteki ücret dengelerini düzenleme isteğindeki Fenerbahçe idaresi, en fazla kazananlardan biri olan Max Kruse’yi takımdan göndermeye sıcak bakıyor. Alman futbolcunun neredeyse 3 milyon avroluk senelik maaşından kurtulacak olan sarı- lacivertliler, bonservis ücreti vermeden aldıkları 32’lik oyuncu için en az 6 milyon avro para istiyor. İsmi Eintracht Frankfurt ve eski kulüplerinden Wolfsburg’la geçen Kruse’nin gönlünden geçen ise efsanesi olduğu takıma, Werder Bremen’e geri dönmek. Kruse, altyapısından çıktığı Werder’de yaşadığı iki sezonun sonrasında, St.Pauli, Freiburg, M’Gladbach ve Wolfsburg’da görev yapmış, 2016- 2017’de tekrar evine dönmüştü. Kruse, Fenerbahçe’ye transfer olmadan önceki son döneminde 36 karşılaşmada 12 gol, 13 asistle kariyer zirvesi yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal