Max Kruse: 'Fenerbahçe'de Durum Karışık'

Fenerbahçe'de Alman oyuncu Max Kruse, Almanya'da bir televizyon kanalının canlı yayınına konuk olarak yeni açıklamalarda bulundu.

19.05.2020-08:42 - (Son Güncelleme: 19.05.2020-08:39) Max Kruse: 'Fenerbahçe'de Durum Karışık'

Bundesliga'yı takip ettiğini söyleyen deneyimli futbolcu, karşılaşmaları "Sıkıcı" bulduğunu ifade ederken, "Boş statlar hiç çekici değil ve bir futbolcu olarak bana itici güç sağlamıyor. Futbol, taraftarlarla yaşanır. Onlar olmadan sadece hazırlık maçı oynanır. Yine de Bundesliga'nın başlaması, toplumun bakışını geliştirecektir" şeklinde konuştu.

'GOL SEVİNÇLERİNİ ANLAYAMADIM'

Gol sevinçlerinde futbolcuların uzak durmasını da eleştiren Alman futbolcu, "Eğer futbola tekrar başlayacaksak, bunu düzgün yapmalıyız. Gol sonrası durumu anlayamıyorum. Maç boyunca takım arkadaşlarınla ve rakiple temas halindesin ama golü kutlarken uzak duruyorsun. Böyle bir şey olamaz" değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe'deki durum sorulunca da 31 yaşındaki deneyimli futbolcu, "Coronavirüs nedeniyle karışık" diye yanıtladı ve eski takımı Werder Bremen için de "Max Kruse'nin eksikliğini gerçekten hissediyorlar, bu kesin" şeklinde aktardı.

Fenerbahçe'nin geçen yaz bonservisi elinde olarak transfer ettiği Kruse, bu sezon 23 karşılaşmada 7 gol ve 8 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal