Max Kruse: ‘Bu Sene Şampiyon Olamayacağız’

Fenerbahçeli oyuncu Max Kruse, kişisel Instagram hesabı yoluyla taraftarlara açıklamalarda bulundu. Kruse, ''Bu sene şampiyon olamayacağız'' ifadelerini kullandı.

23.04.2020-10:19 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-10:16) Max Kruse: ‘Bu Sene Şampiyon Olamayacağız’

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle tüm zamanını evde sürdüren oyuncular, şahsi sosyal medya hesaplarından açtıkları yayınlarla taraftarlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Geçen gün Instagram'dan yaptığı canlı yayınla sarı- lacivertlilerin sorularını cevaplayan Alman oyuncu Max Kruse, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışıyla alakalı şansını açıkladı.

‘TAM OLARAK NE İSTEDİKLERİNİ BİLMİYORUM’

Bu sezon şampiyon olmalarının çok zor olduğunu ifade eden Alman yıldız, ''Play-off sistemini düşündüklerini duydum tam olarak ne istediklerini bilmiyorum. Bir seçenek, nasıl olacak bilmiyorum. Kolay değil, Dürüst olmak gerekirse, biz bu sene şampiyon olamayacağız maalesef.'' şeklinde konuştu.

‘HAKLISIN, HAKEMLER BİZİ ÖLDÜRDÜ’

Bir taraftarın, "Hakemler bizi öldürdü" düşüncesine de yanıt veren Kruse, "Haklısın, bu kesin. Türkiye'de ligi iptal etmek çok duygusal tepkilere neden olabilir, bunu yapmak çok zor." değerlendirmesini yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal