Max Kruse: 'Almanya'yı Özledim'

Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse, katıldığı facebook canlı yayınında soruları cevapladı. Alman medyasından yöneltilen soruları yanıtlayan Kruse, Fenerbahçe, coronavirüs ve İstanbul'daki son gelişmeleri açıkladı.

12.05.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-17:31) Max Kruse: 'Almanya'yı Özledim'
Max Kruse, futbol kariyerinde tekrardan Almanya'da görev yapmak istediğini söyleyerek, "Almanya'yı özlediğimi ve içimde bir parçanın eksik olduğunu hissettim. Almanya benim evim ve yeniden orada oynayabilmeyi istiyorum" şeklinde konuştu.
Almanya'ya karşı içinde özlem olduğunu kaydeden 31 yaşındaki yıldız, "Coronavirüs kriziyle beraber maaşlar nasıl olacak bilmiyoruz. Kulüp maaşları ödeyebilecek mi, para akışı nasıl sağlanacak. Ya da oyuncu gönderimleri nasıl olacak bilemiyorum, bir fikrim yok. Şu an için gelecek yılda buradayım gibi gözüküyor. Almanya'yı özlediğimi ve içimde bir parçanın eksik olduğunu hissettim. Almanya benim evim ve yeniden orada oynayabilmeyi istiyorum" dedi.
Kruse, Fenerbahçe'nin İstanbul'dan gitmelerine şu sıralar izin vermediğini belirterek, "Önümüzdeki günlerde kulüp İstanbul dışına çıkmamızı istemiyor. Türkiye dış uçuşları zaten kapattı. Şu anda burada kalarak en iyisini yapmaya çalışacağız. Elimizdeki koşullardan en iyisini yapacağız. Normalde idmanlara 1 saat ya da 1.5 saatte giderdik trafikten. Şimdi 20 dakikada tesislerdeydim. Kısa bir süre daha fizik tedavim kaldı, ama daha tam yapamadık. Şu anda olağanüstü zamanlardayız, anlayışlı olmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal