Max Gradel: 'Drogba'yı Dinledim!'

Sivasspor'un yeni futbolcusu Max Gradel, açıklamalarda bulundu.

27.08.2020-10:10 - (Son Güncelleme: 27.08.2020-10:08) Max Gradel: 'Drogba'yı Dinledim!'

Demir Grup Sivasspor’un yeni yıldızı Max Gradel, Bolu kampında önemli açıklamalar yaptı. Türkiye’ye gelmekten ötürü çok mutlu olduğunu belirterek açıklamasına başlayan Max Gradel, “Başkanımıza, teknik direktörümüze ve bana yardımcı olan herkese içten teşekkür ediyorum. Hemen uyum sağlamam için bana çok yardımcı oldular. Buraya gelmeden önce Didier Drogba ile görüştüm. Bana Türkiye hakkında hep iyi şeyler söyledi. Türkler’in sıcak ve misafirperver olduğundan bahsetti. Takımımızın abisi Arouna Kone’ye de sordum. O da takımda aile atmosferi olduğunu söyledi. Aynı şekilde Zokora’dan da güzel şeyler duydum” ifadelerini kullandı ve ekledi:

'SİVASSPOR İÇİN EN İYİSİ'

“Burada geçmişte oynayan arkadaşım çoktu. Hala da oynayan arkadaşlarım var. Ligi tanıyor ve takip ediyordum. Hocamız antrenman içeriğini biraz değiştirerek, neşeli antrenmanlar yaparak fizik ve zihin olarak bizi hazırlıyor. Hocamız Türk futbolunun ve Beşiktaş’ın efsane ismi. Onun için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Kim bilir belki bir güne beraber Beşiktaş’a gideriz (gülüyor). Tabi bu işin şakası. Sivasspor için en iyisini yapmaya geldim.”

'BENİ KEŞFETSİNLER'

Son olarak taraftarlara da çağrı yapan Max, “Taraftarlarımız beni keşfetsin. Sahada beni izlesin ve görsün. Burada bir görev yapmaya geldim. Gol atmak, attırmak, hızlı hücumlar geliştirmek, stadyumda güzel bir atmosfer yaşatmak ve yaşamak için geldim. Umarım bizim için çok gollü bir sezon geçer” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal