Matuidi’nin Karantina Süresi Uzatıldı

Juventus'ta coronavirüsü testi pozitif olan futbolculardan biri olan Blaise Matuidi'nin karantina sürecinin 15 gün daha uzatıldığı belirtildi.

01.04.2020-15:59 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-15:56) Matuidi’nin Karantina Süresi Uzatıldı

İtalya Serie A kulüplerinden Juventus’ta Daniele Rugani ve Paulo Dybala ile beraber coronavirüsü testi pozitif olan Fransız futbolcu Blaise Matuidi, testin uygulandığı mart ayı ortasından bu zamana kadar karantina altına bulunmaktaydı. Matuidi’nin, izole süresinin iki hafta daha devam edeceği söylendi.

Matuidi’nin eşi Isabelle, karantina sürecinin uzatıldığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla açıkladı. Isabelle, açıklamasında “Harika! Az önce 15 gün daha karantinada kalacağımızı öğrendik” yazdı. İtalyan medyası, Matuidi’nin hastalığını tam olarak atlatamadığı için karantina süresinin 15 gün daha uzatıldığını iddia etti.

Eşi Isabelle ile beraber evinde yaşayan Matuidi, coronavirüsü testinin pozitif çıkmasının ardından verdiği ilk açıklamada “Pozitif çıktım. Hayatım boyunca hep pozitif oldum şimdi de pozitifim. Bu testten kolektif olarak güçlü bir şekilde çıkacağız. Profesyonel bir futbolcu olduğum için ayrıcalıklı bir tedavi göreceğimi biliyorum. Eğer futbolcu olmasaydım. Büyük ihtimalle coronavirüsüne yakalandığımı dahi bilmeyecektim. Çünkü hiçbir semptom bende görülmedi. Destek mesajlarınız için teşekkür ederim. Disiplinli kalalım” şeklinde konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal