Mathieu Valbuena: Kimse Kaybetmek İstemez, Kazanmayı Seviyorum

Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos’ta oynayan Mathieu Valbuena, oynadıkları Lamia karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

13.02.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-13:26) Mathieu Valbuena: Kimse Kaybetmek İstemez, Kazanmayı Seviyorum

Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos’ta oynayan Mathieu Valbuena, oynadıkları Lamia karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

Futbol kariyerini Yunanistan'da devam eden Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Mathieu Valbuena, takımı Olympiakos'un Yunanistan Kupası'nda yaptığı Lamia mücadelesinin ardından açıklama yaptı.

Maça ikinci devrede dahil olan ve takımının kazandığı 3-2'lik galibiyette 3 golün de asistini gerçekleştiren Fransız oyuncu, "Futbol oynamak hoşuma gidiyor" ifadelerinde bulundu.

Bir karşılaşmada ilk kez 45 dakikada 3 asist gerçekleştirdiğini söyleyen Valbuena, "Elimden geleni yapmayı seviyorum. Bunu nasıl yapacağımı da biliyorum. Kimse kaybetmek istemez, kazanmayı seviyorum ve şampiyonluklar kazanmak istiyorum. İlk defa 45 dakikada üç asist yaptım ve çok mutluyum. Takım arkadaşlarıma gol yollarında yardımcı olmayı çok seviyorum. Arkadaşlarıma yardımcı olmaktan dolayı da çok iyi hissediyorum" ifadelerinde bulundu.

Futbol oynamaktan dolayı mutlu olduğunu aktaran 35 yaşındaki oyuncu, "Hala güçlüyüm. Olympiakos'ta çok mutluyum. Burada kalmak isterim. İşlerin nasıl ilerleyeceğini bilemezsiniz ama ben Olympiakos'taki macerama devam etmek istiyorum. Futbol oynamayı seviyorum. Hoşuma gidiyor" açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal