Martin Skrtel, Ümraniyesporlu Atabey Çiçek’ten Özür Diledi!

Fenerbahçe'nin deneyimli savunma oyuncusu Martin Skrtel, Ziraat Türkiye Kupası’nda Spor Toto 1. Lig ekibi Ümraniyespor ile oynadıkları müsabakada dirseğiyle müdahale ettiği rakip futbolcu Atabey Çiçek'ten özür diledi.

26.01.2019-10:19 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-10:17) Martin Skrtel, Ümraniyesporlu Atabey Çiçek’ten Özür Diledi!

Ümraniyespor’da forma giyen Atabey Çiçek, Instagram hesabından Martin Skrtel'in kendisine attığı özür mesajını takipçileriyle paylaştı.

Slovak stoperin Atabey’e attığı mesajda, "Merhaba dostum. Öncelikle maç içinde gerçekleşen olaydan dolayı senden özür dilemek istiyorum. Amacım sana zarar vermek değildi. Sakatlandığını görmekten dolayı çok üzgünüm. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Sezonun geri kalan kısmında başarılar diliyorum." ifadeleri yer aldı.

Atabey Çiçek de konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, "Karşılaşma içinde böyle talihsiz pozisyonları her oyuncu yaşıyor ancak önemli olan bu hatalardan ders çıkartıp, hatayı düzeltmektir. Bize bu şekilde örnek olduğun için ben teşekkür ederim. Umarım Fenerbahçe'yi bu zorlu dönemden kurtarırsınız. Önünüzdeki karşılaşmalarda başarılar." mesajıyla Skrtel'e cevap verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal