Marius Sumudica: Ligin İlk Yarısı İçin Olan Hedefimize Ulaştık

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Kayserispor karşılaşmasından aldıkları 3 puan ile ilk yarı hedefleri olan 20 puana ulaştıklarını belirtti.

16.12.2019-17:57 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-17:45) Marius Sumudica: Ligin İlk Yarısı İçin Olan Hedefimize Ulaştık

Süper Lig takımlarından Gaziantepspor’un teknik direktörü Sumudica kazandıkları Kayserispor karşılaşması ile hedefleri olan 20 puana ulaştıklarını açıkladı.

Teknik adam Marius Sumudica, kulüp tesislerinde yapılan çalışma öncesinde basın mensuplarına verdiği röportajda, mağlup ettikleri Kayserispor maçından dolayı oyuncularını tebrik etti.

Zor bir karşılaşma olduğunu söyleyen Rumen hoca, "Rakibimizin bizden daha fazla puana ihtiyacı vardı. Onlar için puan alabilecekleri bir karşılaşmaydı. Rakip kalemize fazla gelemedi. Biz geride sağlam durduk ve bu maçta da gol yemedik. Önemli olan 3 puandı ve bunu aldığımız için mutluyum." Açıklamalarında bulundu.

Bazı oyuncuların karşılaşmada gösterdiği mücadeleden oldukça memnun kaldığını söyleyen Sumudica, şöyle devam etti:

"İki tane yürekten oynayan oyuncumuz vardı. Çünkü sahalardan 2 ay kadar uzak kaldılar. Biri Junior Morais, diğeri Muhammet Demir. Ben ikisini buradan tebrik ediyorum. Yürekleriyle oynadılar. Tabii ki diğer oyuncuları ve taraftarlarımızı da tebrik ediyorum. Pawlowski ve Kenan Özer'i buradan ayrıca kutlamak istiyorum. Çünkü oyuna girdiklerinde farklarını gösterdi. Bu tip futbolculara ihtiyacımız var."
Sumudica, ligin ilk devresinde hedefledikleri 20 puanı hatırlatarak, "Söz verdiğim gibi 20 puan yaptık. Ligde iki zor maçımız var. Süper Lig'de her şey olabiliyor. Kasımpaşa maçına çıkacağız ve puanlar almak için mücadele edeceğiz. Tabii ki bundan önce bir kupa maçımız var ve rakibimizi elemek istiyoruz." Diye belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal