Marius Sumudica: Beşiktaş Deplasmanında İstediğimiz Skorları Alırız

Gaziantep FK, Süper Lig’de Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş’ı mağlup ederek çıkışını devam ettirmek istiyor.

07.02.2020-15:12 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-14:43) Marius Sumudica: Beşiktaş Deplasmanında İstediğimiz Skorları Alırız

Gaziantep FK, Süper Lig’de Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş’ı mağlup ederek çıkışını devam ettirmek istiyor.

Ligin 20. Haftasında sahasında Sivasspor’u 5-1 mağlup ederek dikkatleri üstüne çeken Gaziantep, Beşiktaş’ı yenerek yükselişine devam etmek istiyor.

Kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi, AA muhabirine yapmış olduğu açıklamada, takım olarak güzel oyun ortaya koyduklarını ve her geçen hafta bunun üzerine eklediklerini ifade etti.
Sivasspor'a karşı ortaya koydukları oyunun da spor otoritelerinin takdirini topladığını söyleyen Büyükekşi, şu ifadelerde bulundu:

"Takımımız Sivaspor maçında muhteşem bir performans ortaya koydu. Taraftarımızın desteği de süperdi. Futbolun tüm güzellikleri sahaya yansırken, adeta uyuyan o dev uyanmaya başladı. Gaziantep Futbol Kulübü olarak ligin üst sıralarına doğru çıkışımızı Beşiktaş maçında da sürdürmeyi hedefliyoruz." İfadelerinde bulundu.

Gaziantep FK Teknik Direktör Marius Sumudica geçen hafta Sivasspor ile yapılan karşılaşmada iyi oyunun karşılığını aldıklarını belirten Rumen teknik direktör ise, şu ifadeleri kullandı:

“Beşiktaş'ın güçlü ve şampiyonluk adaylarından olduğunu biliyoruz. Ayrıca teknik adam değişikliği de rakibimizde farklı bir hava oluşturmuştur. Ama biz rakibin durumuna bakmaksızın kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Ümit ediyorum Beşiktaş deplasmanında istediğimiz skorları alırız. Gaziantep'e güzel bir sonuçla taraftarımızı sevindirerek dönmek istiyoruz.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal