Mario Balotelli'den Come to Beşiktaş’ Yanıtı

En son Brescia’da top koşturan ve Beşiktaş ile prensipte anlaştığı öne sürülen İtalyan golcü Mario Balotelli, sosyal medyadan yaptığı yorumla taraftarları heyecanlandırdı.

10.08.2020-14:51 - (Son Güncelleme: 10.08.2020-14:46) Mario Balotelli'den Come to Beşiktaş’ Yanıtı

Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde mücadele etmek için 20 Ağustos'a kadar ilk kadro listesini UEFA'ya ulaştırmak zorunda olan Beşiktaş, forvet arayışlarında rotayı İtalyan yıldıza çevirdi. Burak Yılmaz'ın Lille’e gidişinin ardından Mario Balotelli'yi radarına alan Kara Kartal'ın bu transferi sonlandırmak üzere olduğu belirtilirken, İtalyan golcüden taraftarı heyecanlandıracak bir hareket geldi.

BALOTELLI FAZLASIYLA HEYECANLANDIRDI

Mario Balotelli’den, taraftarların 'Come to Beşiktaş' çağrısına cevap geldi ve 'kalp' emojisi gönderdi. Bu yorum, yapılan transfer haberlerinin de doğruluğunu güçlendirdi. 29 yaşındaki tecrübeli yıldız ayrıca, paylaşımı da beğenerek taraftarları heyecanlanmasına sebep oldu.

BEŞİKTAŞ TEKLİFİNİ SUNDU

Bu arada İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın iddialarına göre; Beşiktaş, Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola ile toplantı yaptı ve teklifini sundu. Kara Kartal, İtalyan forvete 2.5 milyon euro maaş ve bonuslar önerdi.

En son İtalya Serie A ekibi Brescia’da top koşturan Balotelli, kulübünün lig düşmesi sonucu bonservisini bedava alma hakkı doğmuştu.

BALOTELLI DE BEŞİKTAŞ'A GELMEK İSTİYOR

Kariyerinde Inter, Manchester City, Liverpool ve Milan’da oynayan Balotelli, son olarak Brescia'da forma giymişti. Takımdan gitmeyi kafasına koyan 29 yaşındaki futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nin de etkisiyle Beşiktaş'a gelmeyi düşünüyor.

Inter ile 3, Manchester City ile de 1 lig şampiyonluğu gören Balotelli, 2009- 2010'da Inter'de Şampiyonlar Ligi kupasını kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal