Mariano'nun Menajerinden Sürpriz Açıklama

Galatasaraylı Mariano'nun menajeri, Brezilya medyasına kontratı sona ermek üzere olan tecrübeli futbolcuyla alakalı açıklamalar yaptı.

07.04.2020-11:24 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-11:22) Mariano'nun Menajerinden Sürpriz Açıklama

Süper Lig'e coronavirüs sebebiyle ertelemenin bu sezonun uzamasına neden olacağına dikkat çeken Marcelo Robalinho, bu olayın oyuncuya da yansıması olacağını belirtti. Bu şekilde Brezilyalı sağ bekin takımla haziranda sona erecek kontratının uzatılacağını ifade eden Robalinho, sürecin temmuza kadar uzamasının beklendiğini vurgulayarak "Türkiye'de liglerin haziran başında başlaması bekleniyor. Mariano'nun sözleşmesinin de ligin bitimine kadar uzatılacağını düşünüyorum" dedi.

'GALATASARAY ŞAMPİYON OLURSA İŞLER DEĞİŞİR'

Flamengo, Internacional ve Palmeiras kulüplerinin tecrübeli futbolcuya ilgisi olduğuna dikkat çeken menajer Robalinho, sarı-kırmızılıların sezonu şampiyon bitirmesi durumunda oyuncunun yeni sezon için de kulüpte kalmasının önünün açılacağını belirterek "Brezilya'daki tüm kulüplerin bu transfer için şansı var, Mariano da ülkeye dönmeyi istiyor. Ancak Galatasaray bu sezon da şampiyon olursa, Mariano o zaman değere binecek ve bu durum Brezilya'ya transferine engel oluşturacaktır. Özellikle de içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin birçok kulübü mali açıdan sıkıntıya sokacağı da düşünüldüğünde..." şeklinde konuştu.

'HEDEF ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ'

33 yaşındaki deneyimli futbolcunun Brezilya'ya geri dönme ihtimali ile alakalı konuşan menajer, şunları açıkladı: "Internacional yılın başında bir teklifle geldi. Ancak ayrıntılar konusunda bir ilerleme sarf edilemedi. O dönem Mariano ülkeye dönmeye çok sıcak bakıyordu. Burada önemli olan kulüp yapısı iyi olan, şampiyonluğa oynayan bir takıma gitmek"

'YÜZDE 25 KESİNTİ VARKEN TRANSFER OLMAZ'

Atletico Mineiro teknik patronu Jorge Sampaoli'nin futbolcuya ilgisini de konuşan Mariano'nun menajeri konuşmasını şu şekilde tamamladı: "Bu takımda oyuncu maaşları yüzde 25 azaltılıyor. Bu durumda transfer görüşmesi hangi koşullarda yapılacak? Korona krizinin geçmesini beklemek lazım. Çünkü o zaman kulüplerin gelirlerinde ne kadar azalma olacağı ortaya çıkacak"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal