Mariano: ‘Menajerim Galatasaray ile Görüşüyor!’

Galatasaray ile kontratı sezon bitiminde sona erecek olan 33 yaşındaki deneyimli oyuncu Mariano, sözleşmesini uzatabileceğini belirtti.

25.04.2020-09:28 - (Son Güncelleme: 25.04.2020-09:25) Mariano: ‘Menajerim Galatasaray ile Görüşüyor!’

Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano, ülkesine geri dönmek istediğini fakat Galatasaray ile kontrat uzatmak için de çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

ESPN'e açıklama yapan Mariano, eski Fenerbahçeli Cristian Baroni'nin de konuk olduğu yayına gelip, "Brezilya'dan ayrılalı 9 yıl oldu. Ailem artık Brezilya'ya dönmemiz gerektiğini düşünüyor. Ben de ülkeme dönmemin iyi olacağını düşünüyorum. Ancak, menajerim Galatasaray ile görüşme haline olduğunu ve sözleşmemin uzatılabileceğini söyledi. Belki de uzatırız. Bekleyip görelim." şeklinde konuştu.

TEKLİF YAPAN TAKIMLARI AÇIKLADI

Brezilya'dan transfer teklifi aldığını da açıklayan Mariano, "Fluminense ile görüştük. Palmeiras, Santos, Sao Paulo teklif yaptık. Ayrıca, Atletico Mineiro da var." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli sağ bek, "Sözleşmem bittiğinde yeni bir kulüp bulmak kolay olacaktır. Çünkü, bir bonservis bedeli gerekmiyor. Benim pozisyonumda bazı kulüplerin sıkıntılı olduğunu biliyorum. Fluminense'den ayrıldığımdan bu yana Brezilya'ya dönmek için çok fırstım oldu. Şu an için hangi kulübe daha sıcak baktığımı ise söylemek istemiyorum." diye cümlelerini sürdürdü.

‘KALMAK DA BİR SEÇENEK’

Brezilyalı Mariano, "Evet, Brezilya'ya dönmeyi istiyorum. Ancak, asla neler olacağını bilemezsiniz. Avrupa'da da güzel günlerim oldu ve kalmak da elbette bir seçenek." şeklinde açıklamasını sonlandırdı.

2017 yılında 4.5 milyon euro bedelle Sevilla'dan Galatasaray'ın yolunu tutan Mariano, bu sezon 32 resmi karşılaşmada görev yaptı ve 5 asistlik katkı sağladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal