Mariano Konuştu: 'Brezilya'ya dönmeyi düşünüyorum'

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Mariano, Brezilya basınına yaptığı röportajda sezon bittiğinde Brezilya'ya dönmeyi düşündüğünü açıkladı.

20.03.2020-14:24 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-14:22) Mariano Konuştu: 'Brezilya'ya dönmeyi düşünüyorum'

Galatasaray'ın tecrübeli sağ beki Mariano, Esporte Interativo'nun muhabiri Marcelo Bechler'e kariyerine dair açıklamalar yaptı.

Sarı-kırmızılar ile olan sözleşmesinin bu sezon biteceğini vurgulayan Mariano, "Brezilya'ya dönmeyi düşünüyorum. Galatasaray ile olan sözleşmemin sonuna geldim. İki ay kaldı ama tabi corona virüsü nedeniyle nasıl olacağını bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Brezilya'daki takım önceliğine de değinen tecrübeli futbolcu, "Önceliğim yok. Elbette yetiştiğim kulüp Guarani'ye sempati duyuyorum. Fluminense ile de 2009'da küme düşmekten kurtulup yeni bir hikaye yazmıştık. 2010'da Brezilya şampiyonluğuna ulaştık. Bu kulüplere sevgim var ama önceliğim bulunmuyor" diye belirtti.

Sezon arası transfer döneminde Flamengo ile iletişime geçtiğini de açıklayan Mariano, "Rafinha gelmeden önce bir teklif aldım. Flamengo'dan biri benimle temasa geçti. Sonrasında seçimlerinin Rafinha olduğunu açıkça belirttiler. Ben de 'Sorun değil, Türkiye'de mutluyum' dedim" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal