Mariano: 'Galatasaray'da Devam Eder Miyim Bilmiyorum!'

Galatasaray'ın sezon bitiminde kontratı sona erecek olan Brezilyalı sağ beki Mariano, geleceğiyle alakalı açıklamalar yaptı.

15.06.2020-09:27 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-09:25) Mariano: 'Galatasaray'da Devam Eder Miyim Bilmiyorum!'

Galatasaray’ın Brezilyalı sağ beki Mariano, geleceği ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Mariano'nun konuşmaları şu şekilde;

“Galatasaray gibi Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük takımlarından birinde 100. kez formayı giyecek olmamın değeri çok büyük. 100 maça çıkmak büyük bir keyif, beni çok mutlu ediyor ve bir kupa daha kazanmak için daha da motive ediyor.”

'EN ATEŞLİ TARAFTARLAR ONLAR'

“Bu taraftarları sahada birçok kez temsil ettiğim için mutluyum, hayatımda gördüğüm en ateşli taraftarlar onlar.”

'GALATASARAY'DA DEVAM EDER MİYİM, BİLMİYORUM'

“Galatasaray'da devam edip etmeyeceğimi, Brezilya'ya mı döneceğimi ya da Avrupa'da mı devam edeceğimi bilmiyorum. Kariyerimi yıllardır yöneten menajerlik şirketime güveniyorum.”

'ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİK'

“Benim şu anda bildiğim tek şey var. Galatasaray'da sezonu kupayla kapatmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Büyük bir mücadele var ancak lider ile maçımız var, şu anda her şey açık ve hepimiz şampiyonluk hedefine kilitlenmiş durumdayız.”

'TEKLİF GELİRSE HEYECANLANIRIM'

“Fluminense çok büyük bağlılığım olan bir kulüp. Orada bir geçmişim var. 2010'da şampiyonluk kazandık. Eğer Fluminense'den bir teklif gelirse çok heyecanlanırım, otururuz ve konuşuruz.”

'HER TAKIMA KAPIM AÇIK'

“4 yıl daha iyi seviyede oynayabilecek fiziksel yeterliliğim var. Brezilya'da bazı kulüplerle konuştum, etik açıdan doğru olmayacağı için hangileri olduğunu söylemeyeceğim. Sözleşmemin son senesinde olduğum için, benimle konuşmak isteyen her takıma kapım açık.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal