Mariano Avrupa Basınında!

Spor Toto Süper Lig’in 29. hafta karşılaşmasında Başakşehir’i 2-0 mağlup eden Galatasaray’da attığı muhteşem golle takımını 1-0 öne geçiren Mariano’ya, Avrupa ve Brezilya basınını geniş yer ayırdı.

16.04.2018-13:08 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-13:08) Mariano Avrupa Basınında!

Sarı kırmızılı ekipte şampiyonluğa giden yolda en kritik maçlardan biri olarak görülen Medipol Başakşehir engelinin aşılması camiada yüzleri güldürürken karşılaşmaya damga vuran olaylardan biri de hiç kuşkusuz Brezilyalı oyuncu Mariano’nun attığı enfes goldü.

Tecrübeli defans oyuncusunun harika golüne dış basın da büyük ilgi gösterdi. Avrupa ve Brezilya basını başarılı oyuncunun sol ayağıyla attığı mükemmel gole geniş yer ayırdı.

France Football, Mariano'nun attığı golü ön plana çıkararak , "Mariano haşmetli golüyle Galatasaray'ı zafere taşıdı. Brezilyalı yıldız maçı bir anda çevirip, taraftarlarını coşturdu” ifadelerini kullandı.

Portekiz'in A Bola gazetesi ise bu golü “Mariano'nun ikinci yarıdaki spekteküler golüyle Galatasaray liderliği aldı” şeklinde duyurdu.

Ülkesi Brezilya’da da Mariano'nun golüne geniş yer verildi. Globo Esporte, geniş yer ayırdığı haberde, "Eski Fluminense'li Galatasaray'ı kazandıran golü attı, takımını liderliğe taşıdı, ligde ateşi yaktı" değerlendirmesi yapılırken, detayda, "Mariano'nun sol ayağı Galatasaray'ın galibiyetinin yolunu açtı" cümlelerine yer verildi.

Lance.net sitesi Mariano'nun attığı gol için, sol ayağıyla gol atmasının sürpriz olduğu yorumunda bulundu. UOL Esporte ise Mariano'nun golünü videosu ile paylaşarak, “zafere giden yol” değerlendirmesini yaptı.

Skorer

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal