Mariano Açıkladı! ‘Dönmek İstiyorum’

Galatasaray'da kontratı sezon bitiminde sona erecek olan Mariano, ülke medyasına açıklama yaptı. Deneyimli oyuncu, Brezilya'dan bazı kulüplerle görüştüğünü belirtti.

13.04.2020-15:47 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-15:45) Mariano Açıkladı! ‘Dönmek İstiyorum’

Galatasaraylı Mariano, Brezilya'ya dönmek istiyor. Tecrübeli futbolcu, ülkesinden bazı kulüplerle konuştuğunu ifade etti.

Galatasaray ile anlaşma yenilemeyeceğini vurgulayan 33 yaşındaki futbolcu, liglerin sona ermesi ile beraber planının Brezilya'ya geri dönmek olduğunu açıkladı. Normal durumda Haziran 2020'de kontratı bitecek olan Mariano, coronavirüs salgını sebebiyle liglerin tamamlandığı zamandan sonra serbest olacak.

Ailesinin de Brezilya'ya gitmek istediğini söyleyen Mariano, en az 4 sene daha futbol hayatına devam edebileceğini ifade etti. Bu sezon ligin ikinci yarısında etkili bir oyun sergileyen Brezilyalı sağ bek, "Galatasaray ile çok iyi bir sezon geçiriyorum. Son 10 maçta 5 asist yaptım" şeklinde konuştu.

Geride kalan zamanda da birçok transfer teklif aldığını belirten Mariano, "Geçen yıl Flamengo önce beni istedi ancak daha sonra Rafinha'yı transfer etti. Ben de onlara Türkiye'de mutlu olduğumu söyledim" dedi.

Mariano, geçen sezonda Sao Paulo Teknik Direktörü Cuca'nın kendisini çok istediğini fakat Galatasaray'ın o aşamada bu transfere olumsuz yanıt verdiğini açıkladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal