Marcelo’nun Sakatlığının Sebebi Yatak Mı?

2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu son karşılaşmasında Brezilya'nın Sırbistan'ı 2-0 yendiği karşılaşmada sakatlanarak oyunu terk eden Marcelo için takım doktoru açıklamalarda bulundu.

29.06.2018-11:59 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-15:00)

2018 Dünya Kupası’nın favorileri arasında gösterilen Brezilya, E Grubu'nu lider bitirerek son 16 turuna yükseldi. Brezilya’nın Sırbistan ile oynadığı ve 2-0 kazandığı karşılaşmanın henüz 9. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Marcelo için Sambacılar’ın doktorundan açıklama geldi.

Brezilya’nın takım doktoru, kamp yaptıkları otel yatağının yıldız futbolcuda sırt spazmlarına sebebiyet verebileceğini belirtti.

Maçın 9. dakikasında aldığı darbe sonrası gözyaşlarıyla sahayı terk eden sol bek için yapılan ilk kontrollerde yıldız oyuncunun sırt sorunlarından muzdarip olduğu ifade edildi.

Brezilya Milli Takımı’nın doktoru Rodrigo Lasmar, gazetecilere yaptığı açıklamada tecrübeli savunmacının Brezilya'nın Meksika ile karşılaşacağı son 16 turu mücadelesinde oynaması konusunda iyimser konuşurken, Marcelo'nun uyku durumunun değerlendirilmesi gerekebileceğini vurguladı ve “Doğru bir teşhis yapmak adına henüz çok erken. Sakatlığı otel yatağıyla bağlantılı olabilir. Beklentimiz iyi olsa da, sakin olmak ve önümüzdeki birkaç gün beklemek durumundayız.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal