Marcelo’dan Penaltı Açıklaması!

Real Madrid'in Brezilyalı savunmacısı Marcelo, Bayern Münih ile oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında çok tartışılan penaltı pozisyonuna ilişkin açıklamada bulundu.

02.05.2018-12:31 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-12:20) Marcelo’dan Penaltı Açıklaması!

Real Madrid'in Brezilyalı sol beki Marcelo, dün oynanan Bayern Münih karşılaşmasında yaşanan pozisyonda topun eline çarptığını ve pozisyonun penaltı olduğunu itiraf etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, ilk maçta deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri Bayern Münih ile rövanşta sahasında 2-2 berabere kalarak art arda üçüncü defa finale kalan İspanyol ekibi Real Madrid'de forma giyen defans oyuncusu Marcelo, ilk yarının uzatma dakikalarında yaşanan pozisyonla ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Brezilyalı yıldız Marcelo, "Top elime çarptı ve penaltı. Eğer bunun aksini söylersem yalan olurdu, fakat futbol bu." dedi.

Karşılaşmanın hakemi Cüney Çakır ile ilgili yorumda bulunmayacağını ifade eden Brezilyalı sol bek, "Hakemler bazen lehinize bazen aleyhinize karar verir. Ne olursa olsun futbol oynamak zorundasınız." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal