Marcelo Saracchi: 'Milton Casco Amerika Kıtasının En İyi Kanat Oyuncusu'

Galatasaray'ın RB Leipzig'ten kiralık olarak aldığı Marcelo Saracchi, önemli açıklamalar yaptı.

28.04.2020-16:10 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-15:51) Marcelo Saracchi: 'Milton Casco Amerika Kıtasının En İyi Kanat Oyuncusu'
Bir zamanlar River Plate'da top koşturan Galatasaraylı Marcelo Saracchi, eski ekip arkadaşı Milton Casco'ya övgüler yağdırdı.

"CASCO TÜM KITANIN EN İYİSİ"

Süper Lig'de Galatasaray'da top koşturan yıldız futbolcu eski ekip arkadaşı için; "Antremanda onu izlerken ne kadar iyi olduğundan etkilenirsiniz. Onun maruz kaldığı eleştirilere katlanamazdım. Bir kere özgüven kazandı mı, önünde kimse duramaz. Milton Casco, şu anda Amerika Kıtası'nın en iyi kanat oyuncusu." ifadelerini kullandı.

Marcelo Saracchi, Casco ile yalnızca 9 ay aynı ekipte yer aldı. Milton Casco son zamanlardaki yükselişiyle yeniden Arjantin Milli Takımı'na çağrılmanın tadını yaşadı.

Madrid'deki tarihi Copa Libertadores Finali konusunda açıklamalar yapan Saracchi; "Orada olmam gerektiğini hissettim. Orada herkesle iyi anlaştım. Hiç kavga olmadı. Arasında olduğum grup gayet sakince maçı izledi. Maçtan önce oyuncular ile konuşmak için otele gittim ve inanılmaz bir maça tanıklık ettim." sözlerini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal