Marcao'ya Yüzde Yüz Zam Yolda!

Galatasaray'da performansıyla dikkat çeken isimlerinin başında gelen Marcao'nun, 900 bin Euro olan maaşına büyük bir zam yapılması planlanıyor. Marcao'nun maaşının 2 milyon Euro dolaylarına çekilmesi planlanıyor.

09.10.2020-14:54 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-14:52) Marcao'ya Yüzde Yüz Zam Yolda!

Geçen sezondan bu yana Galatasaray'ın en fazla gelişim gösteren oyuncularının başında gelen isim Marcao için düğmeye basılıyor.

MARCAO'YA YÜZDE YÜZ ZAM JESTİ

Transfer sezonunda Premier Lig başta olmak üzere birçok ligin takımından teklif alan, ancak tekliflerin düşük bulunarak reddedilen Marcao'nun maaşına zam yapılması gündemde.

Şu anda takımın en az kazananları arasında olan Brezilyalı defans oyuncusunun sözleşmesinin 2022'de biteceğini de göz önünde bulunduran yönetim, Marcao'ya yüzde 100 zam yapmayı planlıyor. Sözleşme süresini de 2025'e uzatmayı planlayan Mustafa Cengiz ve kurmayları, bu şekilde 24 yaşındaki stoperin geleceğinde pay sahibi olmayı istiyor.

2 MİLYONA YAKIN KAZANACAK

Şu anda 900 bin Euro kazandığı bilinen Marcao'nun yeni sözleşmesinin 1.8-2 milyon Euro dolaylarına yükseltileceği kaydedildi.

Böylece Galatasaray, Marcao pazarlıklarında elini bir hayli güçlendirmiş olacak. Sarı-kırmızılıların parlayan yıldızı ile dikkat çeken Brezilyalı futbolcunun sözleşmesine 30 milyon Euro civarlarında çıkış maddesi de koymaya hazırlandığı belirtildi.

Mücadelesi ve hırsı ile ilgi çeken genç oyuncu, geriden oyun kurma özelliği ile de birçok kulübün radarında olduğu biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal