Maradona'nın Kızı Gözyaşlarına Boğuldu

Boca Juniors dün gece çıktığı maçta Newells Old Boys'u 2-0 mağlup ederken iki kulüpte de forma giyen Diego Maradona anıldı. Maçlara her zaman babasıyla katılan Maradona'nın kızı Dalma'nın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

30.11.2020-12:30 - (Son Güncelleme: 30.11.2020-16:42) Maradona'nın Kızı Gözyaşlarına Boğuldu

Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona geçtiğimiz günlerde hayatını kaybederken simgeleştiği Boca Juniors da ilk maçına çıktı. Boca Juniors'ın dünyaca ünlü stadı La Bombonera'da Maradona'nın vefatı nedeniyle duygu dolu anlar yaşandı.

Küçüklüğünden beri La Bombonera'daki localarında babası Diego Maradona ile maçları izleyen Dalma Maradona bu kez tek başınaydı. Boca Juniorslu futbolcular, Maradona'nın locasının önüne gidip Dalma Maradona'yı alkışlarken, efsanenin 33 yaşındaki kızı oldukça duygusal anlar yaşadı.

BABASIZ İLK MAÇI

Göz yaşları içinde futbolculara teşekkür eden Dalma, maç boyunca ağlayarak karşılaşmayı takip etti. Dalma babasız ilk kez maça giderken, mücadeleyi izlerken bir hayli zorlandığı görüldü.

DUYGUSAL MESAJ

Dalma, ayrıca sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı ve şu ifadeleri kullandı: "Ölmekten her zaman çok korkmuşumdur. Artık ölmekten korkmuyorum… Çünkü öldüğüm zaman sana yeniden kavuşacağımı ve sarılacağımı biliyorum. Seni şimdiden özledim baba… Seninle birlikte kalbimin yarısı da gitti. Seni çok seviyorum ve hayatımın sonuna kadar seni savunacağım. Yıkılmış durumdayım ama devam edeceğim. Orada beni bekle. Seni çok seviyorum. Torunun da öyle…"



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal