Maradona Özür Diledi!

Rusya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen FIFA Dünya Kupası’nda ülkesi Arjantin’in İzlanda ile oynadığı maçı tribünden takip eden ve karşılaşma esnasında puro içerken görüntülere yansıyan efsane isim Rusya’dan ve taraftarlardan özür diledi.

18.06.2018-12:41 - (Son Güncelleme: 18.06.2018-12:40) Maradona Özür Diledi!

Arjantin İzlanda arasında oynanan Dünya Kupası karşılaşmasında ülkesi Arjantin’e destek vermek için Moskova’da maçı tribünden takip ederken puro içen ve görüntülenen efsane oyuncu Diego Armando Maradona Rusya’dan ve taraftarlar için özür mesajı yayımladı.

TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Rusya’nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası’nda Arjantin’in İzlanda ile oynadığı karşılaşmayı izlerken puro içen ve görüntülenen efsane futbolcu, hem seyirciden hem de taraftarın tepkisini çekmişti.

Dünya Kupası’nın düzenlendiği Rusya’da stadyumlarda, parklarda, kamu alanlarında sigara içmenin cezası bulunuyor.

Rusya tarafından ceza işlemi yapılmadan efsane futbolcu Maradona özür mesajı yayımladı. Rusya’da yer alan stadyumlarda tütün mamulü kullanmanın yasak olduğundan haberi olmadığını belirten Maradona, “Arjantinliler için önemli ve zor bir karşılaşmaydı. Karşılaşma esnasında gergin bir atmosfer hakimdi. Dürüst olmak gerekirse stadyumlarda tütün mamullerinin yasak olduğundan haberim yoktu. Bundan dolayı tüm taraftarlardan ve organizasyon komitesinden özür diliyorum. Arjantin’in bize her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Bu sebeple onlara daha fazla destek verelim” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal