Manisa Futbol Kulübü'ne Psikolojik Destek

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü'nde altyapıda eğitim gören futbolculara psikolojik destek verilmeye başlandı.

01.04.2020-12:23 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-12:19) Manisa Futbol Kulübü'ne Psikolojik Destek
TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Manisa Futbol Kulübü'nde altyapıda eğitim gören oyunculara psikolojik destek veriliyor. Coronavirüs salgını sebebiyle karşılaşmaların ertelenmesinin sonrasında antrenmanlarını evlerinde yapan genç ve minik oyuncular için Manisa PAGEM Psikolojik Eğitim Merkezi devreye girdi. İnternet üüstünden hem çalışmalarını yapan futbolcular psikolojik olarak da destek aldı. 

Altyapı teknik sorumlusu Levent Bayraktar, "Koronovirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında altyapımızda forma giyen futbolcularımıza evlerinden telekonferans sistemiyle antrenörlerimiz eşliğinde antrenman yaptırıyoruz. Çalışmalarımızı atletik performans ve taktik sistem olarak ikiye ayırdık. Destek eğitim olarak da PAGEM Psikolojik Eğitim Merkezi de çalışmalarımızın içerisinde yer alarak sporcularımıza psikolojik olarak destek vermektedir" sözlerini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal